Gość 1984 W odpowiedzi na pytanie z Forum na KAFETERII na temat tego kremu z allegro to ciężko mi określić bo zmarszczek mam mało teraz, a na te drobne zmarszczki wydaje mi się ze nie zadziałał Liiipa jakaś
Mmona,jeszcze Cię pomęcze czy bilet kupuję w tramwaju,czy w jakimś kiosku? szczerze to będę pierwszy raz jutro nim jechała tramwajem. Tak latam po tym forum jak szalona i muszę przyznać,że odwaliłaś Mmona kawał roboty, DOBREJ roboty.
Mmona,jeszcze Cię pomęcze czy bilet kupuję w tramwaju,czy w jakimś kiosku? szczerze to będę pierwszy raz jutro nim jechała tramwajem. Tak latam po tym forum jak szalona i muszę przyznać,że odwaliłaś Mmona kawał roboty, DOBREJ roboty.
Hej bilet możesz kupić w kiosku, jak bedziesz jechać z Centrum to kup bilet 2 minutowy normaly(tak powiedz ,ze chcesz 20 min normalny ) jest tańszy a starczy na przejazd , w autobusie mozna kupić ale nie wiem czy w tramwaju można kupić bilet a u kierowcy są droższe a nie wiem czy w tramwaju sa biletomaty.
Dziewczyny temat z zupełnie innej beczki ale to chyba odpowiednie miejsce do takich rad. Gracie albo Wasi Panowie grają w zakładach bukmacherskich? Znalazłam w sieci taką stronę
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA
ciekawie opowiada podstawy zakładów oraz udziela ciekawych rad dla początkujących graczy.